Juniorverksamhet 2022

Publicerat: 2022-04-21 14:53 - Skrivet av Johan Tapper

Om bara några veckor startar vi igång med juniorträningen och i slutet av juni är det dags för sommarläger. Vi kommer också arrangera en ledarutbildning.

Vi vill att varje junior som deltar och utvecklas inom juniorverksamheten ska fortsätta vara golfare genom hela livet. Genom en blandning av attraktiv golfträning och ett engagerat ledarskap ska vi ge varje ung golfare möjlighet att utvecklas inom golfen efter sina förutsättningar och ambitioner. Framförallt ska vi ha roligt!

Sedan en tid tillbaka verkar vi för att utveckla ett nära samarbete mellan Mälarö GK Skytteholm och Troxhammar GK. Från och med 2021 bedrivs all juniorverksamhet av en sammanslagen juniorkommitté.

Juniorträning och sommarläger
Det är nu hög tid att anmäla sig till våra juniorträningsgrupper och det första sommarlägret! Mer information och anmälan hittar du här

Ledarutbildning (GL1)
Nu söker vi fler som vill vara med att utveckla vår ungdomsverksamhet!

Utbildningen riktar sig både till juniorer och föräldrar, utbildningen är kostnadsfri. Alla som deltar certifieras i GL1 (Golfens Ledarutbildning) och får därefter möjlighet att ta sig an ledaruppdrag i våra träningsgrupper och sommarläger. För detta utgår ett arvode vilket innebär att detta är en strålande chans till ett roligt och utvecklande extra-/sommarjobb! För den som är intresserad finns dessutom möjlighet att gå fler ledarutbildningar inom Svenska Golfförbundets utbildningsstege.

Datum: 1 maj, 10:00-15:00
Plats: Mälarö GK Skytteholm, samling vid receptionen
Anmälan: Mejl till robert.larsson@troxhammargk.se

Innehåll:
Spelet i fokus
Hur du praktiskt gör på träningen
Golfäventyret
Golfövningar
Att skapa progression
Golfslaget – utveckla i olika steg
Golfspecifik uppvärmning
Lekar
Verktygslåda
Timlön, Diplom, GL 2

Välkommen till en ny säsong inom juniorverksamheten på Mälarö GK Skytteholm & Troxhammar GK!