UTBILDNING

På Mälarö GK Skytteholm arbetar Viktor Jansson som PRO.

Viktor Jansson

Viktor erbjuder kurser, lektioner och golfaktiviteter för alla typer av golfare. Av Viktor kan du även köpa golfutrustning såsom klubbor och golfbagar.

Mer information om Viktors utbud och bokning hittar du via länkarna ovan. 

Under lektionerna fokuserar vi på din helhet som golfare och inte enbart på din sving. Din kroppsfunktion är en av de absolut viktigaste detaljerna för dig som golfare så att det blir skonsamt att spela golf utan oväntade skador. Att kombinera detta med spelstrategi och mentala delar kan göra att dina lektioner blir de absolut bästa du haft.

Har du tankar och idéer om hur jag  kan hjälpa dig utveckla din golf, kontakta mig gärna!

Varmt Välkomna - PGA Golfprofessional Viktor Jansson

076 - 304 08 00
viktor.jansson@malarogk.se 

Nyhet säsongen 2023, Viktor och Sandra i ett nära samarbete!

Sandra Westerdahl

Jag har arbetat som golfinstruktör sedan 1999, har erfarenhet utav alla kategorier av golfare, varit coach åt Europatourspelare, elit juniorer och självklart även medelgolfaren. De senaste åren har jag arbetat mycket med damer, arrangerar damevent, damträningar, spelträningar på banan och resor. Jag drivs fortfarande av mötet med olika människor, erfaren- som lite mindre erfaren golfare.

Att undervisa är en stor passion i mitt liv och jag tycker fortfarande det är jättekul att få utveckla golfare på alla nivåer.

Jag ser verkligen fram emot att möta er alla Mälarö GK´s medlemmar samt att få samarbeta med Viktor Jansson!

sandra@sandrasgolf.se

www.sandrasgolf.se

0704-321772