En klassisk linksbana som ligger i inlandet.

18-hålsbanan

Hål 1-18 öppnades 1994. 2009 renoverades greenområdena och krypven såddes på greenerna. Slingan är en klassisk inland linksbana med få vattenhinder, många bunkrar och snabba greener.

Hål 1-9

Slingan har en stor variation på längder och är spelmässigt utmanande, till exempel mäter hål 7 437 meter från tee 1 medan hål 4 endast mäter 290 meter från tee 1 båda par 4. Hål som ofta etsar sig fast på minnet är hål 5, hål 7 samt hål 9.

Hål 10-18

Slingan ger goda möjligheter till bra scoreer men samtidigt så straffas man hänsynslöst vid minsta misstag. 

Hål 17 är en riktig pärla som blivit framröstat till ett av Sveriges 100 bästa hål av tidningen Svensk Golf och är föga förvånande banans signaturhål.

Banguide 18-hål Slopetabell, 18-hålsbanan damer Slopetabell, 18-hålsbanan herrar Scorekort Lokala regler

En utmanande 9-hålsbana

9-hålsbanan

9-hålsbanan är en så kallad Pay & Play bana, öppen för alla! Mer information i blocket nedan.

Hål 19-27 utgör anläggningens 9-hålsbana en bana med lite snårigare ruff och fler vattenhinder.

Slingans båda par 3 hål vaktas av vattenhinder så det gäller att verkligen ha precision från tee och ta sig över dessa hinder. 19-27 har två par 5 hål som absolut är nåbara för den djärve golfspelaren. Avslutningshålet hål 27 är ett riktigt utmanande hål med out of bounds till höger och vatten som är i spel till vänser på utslaget. Om man väljer att spela säkert från tee och slå sig kort om vattnet blir istället inspelet rejält långt med både out of bounds till höger och vatten till vänser, men vem gillar inte utmaningar?

Banguide 9-hål Scorekort Slope 9-hålsbanan, herrar Slope 9-hålsbanan, damer Lokala regler

9-hålsbanan

Pay & Play!

Välkommen att upptäcka glädjen med golfen på vår fantastiska 9-hålsbanan! På denna bana får du spela även om du saknar grönt kort eller aktivt golfmedlemskap. Öppet för alla!

Pay & Play regler:

  • Alla tider skall förbokas. Saknar du golf-id och/eller grönt kort är du välkommen att kontakta vår reception så hjälper vi dig.
  • Minst 1 person i bokningen skall ha grönt kort, denna person ansvarar för att speltempo och golfens regler upprätthålls. 
  • Det är inte tillåtet att dela på golfbag eller golfklubbor. Saknar du klubbor kan du hyra det hos oss, kontakta receptionen i förväg.