Välkommen att utveckla ditt golfspel tillsammans med vår tränare Viktor Jansson! Information om säsongens golfpaket, custom fitting, lektioner och nybörjarkurser finner du nedan.

Golfpaket

The major paket

The major! Det största paketet för dig som vill bli en kung på golfbanan. Här får vi en full översikt över ditt golfspel. Vi startar upp med en analys av din sving och dina önskemål. Vi kommer under dessa 6 tillfällen gå igenom alla slag, spelstrategi och teknik. Här ingår också en 9 hål spellektion ute på Mälarö GKs vackra bana.

 

PAKETET INNEHÅLLER: 5 x 45 minuter + 1 x 9 hål spellektion

Boka
Albatross paket

För att göra en albatross behövs mycket träning. Därför innehåller detta paket 5 träningstillfällen för dig att slipa lite extra mycket på tekniken. Visste du att en albatross även kallas för "dubble eagle", dubbelt så mycket träning = mer resultat.

 

PAKETET INNEHÅLLER: 3 x 45 minuter + 2 x 35 minuter

Anmälan
Eagle paket

Eagle paketet finns för dig som vill höja dig en nivå. Här kommer vi under tre tillfällen ta din golf till en ny level. Här gör vi en analys av ditt golfspel som vi sedan slipar på under lektionerna.

 

PAKETET INNEHÅLLER: 2 x 45 minuter + 1 x 25 minuter

Boka
Birdie paket

Hur många birdies gör du egentligen om året? Detta är ett bra paket för dig som behöver avstämning av din teknik. Under tre tillfällen kommer vi att hinna skapa en tydlig analys av din sving samt lägga upp en plan på hur vi ska nå dina mål.

 

PAKETET INNEHÅLLER: 1 x 45 minuter + 2 x 25 minuter

Boka
Custom Fitting

Här går vi igenom din bag eller om du har önskemål på enskild klubba att testa ut. Vi testar tillsammans och skräddarsyr efter ditt behov. Vid köp av klubbor bjuder jag på kostnaden för utprovning. Med en välsorterad shop där vi fokuserat på dem mest attraktiva märkena hittar ni klubbor från Taylormade, Titleist och Ping.

Boka

Lektioner

Privatlektion 25 min

Privatlektion där vi under 25 minuter utvecklar din golf. Här väljer du själv vilket område som du vill jobba på.

Boka
Privatlektion 45 min

Privatlektion där vi under 45 minuter utvecklar din golf. Här väljer du själv vilket område som du vill jobba på.

Boka
Privatlektion DUO

Privatlektion för två personer. Ett roligt sätt att hinna umgås på! Under 60 minuter har ni möjlighet att komma två personer och utveckla er golf tillsammans.

Boka

Nybörjarkurser

Nybörjarkurs

För dig som vill börja spela golf. Under 5 tillfällen lär jag dig grunden inom golf. Vi går igenom alla olika slag/ områden för att du ska känna dig trygg när du sätter igång med din blivande golfkarriär.

 

KURSEN INNEHÅLLER: 5 x 45 minuter

Boka
Nybörjarkurs DUO

Privatlektioner för 2 personer. För er som vill börja spela golf. Ett roligt sätt att hinna umgås på! Här lär vi ut grunden inom golf. Vi går igenom alla olika slag/ områden under 5 träningstillfällen för att ni ska känna er trygga när ni sätter igång med er blivande golfkarriär.

 

KURSEN INNEHÅLLER: 5 x 45 minuter

Boka

On course

On course 9-hål

Spellektion ute på banan! Är du också rangespelare? Här går vi en 9 håls runda tillsammans för att utvärdera och utveckla ditt spel. Rundan tar max 2h.

Boka
On course 18-hål

Spellektion ute på banan! Är du också rangespelare? Här går vi en 9 håls runda tillsammans för att utvärdera och utveckla ditt spel. Denna runda tar max 4,5h.

Boka