UTBILDNING

På Mälarö GK Skytteholm arbetar Viktor Jansson som PRO.

Viktor Jansson

Viktor erbjuder kurser, lektioner och golfaktiviteter för alla typer av golfare. Av Viktor kan du även köpa golfutrustning såsom klubbor och golfbagar.

Mer information om Viktors utbud och bokning hittar du via länkarna ovan.

Under lektionerna fokuserar vi på din helhet som golfare och inte enbart på din sving. Din kroppsfunktion är en av de absolut viktigaste detaljerna för dig som golfare så att det blir skonsamt att spela golf utan oväntade skador. Att kombinera detta med spelstrategi och mentala delar kan göra att dina lektioner blir de absolut bästa du haft.

Har du tankar och idéer om hur jag  kan hjälpa dig utveckla din golf, kontakta mig gärna!

Varmt Välkomna - PGA Golfprofessional Viktor Jansson

viktor.jansson@malarogk.se

Ny PGA pro med huvudansvar för utbildningsverksamheten

Robert Larsson

Robert kommer att starta upp säsongen den 1 mars 2022.

Han började sin karriär som ass.Pro på Umeå GK 1988 och har sedan dess hunnit med många olika uppdrag inom golfen.

Robert har varit head Pro på Umeå GK, landslagscoach, tränare/ledare på golfgymnasiet i Klippan/Perstorp, pro på Landskrona GK, biträdande kurschef för Högre tränarutbildningen under åren 2005 – 2008. Han har också varit klubbchef/deltidstränare på Umeå Norrmjöle GK och Skellefteå GK.

Robert innehar också en fil.kand i psykologi.

Han är en rutinerad tränare och pedagog som kommer att bidra med sin kunskap för att utveckla tränings- och utbildningsverksamheten på Mälarö GK Skytteholm och Troxhammar GK med en bred erfarenhet av träning/coachning av allt från nybörjare till Europatourvinnare.

Robert - Välkommen till Golf West Stockholm.

Tele. 070-378 19 00  Mail robert.larsson@troxhammargk.se

Lektioner Fredagar