SPEL & MEDLEMSANSÖKAN

Spel- och Medlemsansökan 2022 - för spel på både Mälarö GK Skytteholm och Troxhammar GK

Mälarö Golf har två banor, en 18-hålsbana och en 9-hålsbana. Troxhammar Golf har två banor, en 18-hålsbana och en 12-hålsbana. I alla våra medlemskap i någon av klubbarna, förutom medlemskapen på korthålsbanorna, ingår spel både på Mälarö och Troxhammar.

Vi har begränsat antalet spelrätter för spel alla dagar på båda anläggningarna.

Inför 2022 har vi kö till dessa kategorier. Kön hanteras genom GIT och MinGolf där avgiften på 250 kr erläggs och betalas. Det datum du betalar blir ditt ködatum och placering.

Varmt välkommen med din ansökan via formuläret nedan.

Vi fakturerar årsavgiften via Min Golf i November, med förfallodag i februari. Medlemskapen aktiveras när hela årsavgiften är betald.

Medlemskapet är personligt och löper kalenderårsvis (1 januari – 31 december) med automatisk kalenderårsvis förlängning om det inte sagts upp.

Medlemsavgiften är 600 kr för Seniorer och 300 kr för Juniorer. Resterande del är spelavgiften.

Vid påminnelse efter förfallodag tillkommer en påminnelseavgift på 60 kronor.

Tveka inte att höra av dig till oss genom att klicka här om du har några frågor eller önskar ställa dig i kö.

Mejl - kansli@malarogk.se
Telefon - 08-560 233 36