Resultat Flaggan

Publicerat: 2023-06-07 16:38 - Skrivet av Johan Tapper

Den 6 juni arrangerades tävlingen Flaggan på Mälarö. Ett fullt startfält njöt i det fina vädret och vi bjöds på fin golf och en härlig tävlingsdag. Här hittar du resultaten!

73 spelare kom till start under en strålande sol!

Under tävlingsdagen fick spelarna träffa platschef John Bennedich på hål 2, utmana vår kommande collegespelare Rasmus Tamker i närmast flagg på hål 13 och efter rundan välkomnade våra tränare Viktor och Sandra spelarna på övningsfältet för bunker- & chiptips! En väldigt lyckad dag med glada spelare, tack till alla tävlande! Vi riktar även ett stort tack till vår sponsor Srixon som var med oss på tävlingen!

A-klass
På förstaplats kom Robin Johansson som hålade ut efter 19 spelade hål. Stefan Telhammar kom på andraplats - 0,7 meter ifrån det 19 hålet. Tredjeplatsen intogs av Andreas Baggström-Palm som var 3,5 meter ifrån hålet. 

FULLSTÄNDIG RESULTATLISTA

B-klass
Tomas Larsson segrade i klassen efter att ha slutat 1,3 meter från det 19 hålet. Lukas Petterson, andraplats, var 19 meter ifrån och Anders Björkman, tredjeplats, 132 meter.

FULLSTÄNDIG RESULTATLISTA

Damklass
Nytt för i år! 11 damer deltog i klassen vilket vi tycker är superkul. Efter en spännande och mycket jämn avslutning var det Lotta Dobson som tog hem förstaplatsen med 0,8 meter från hål 18. Ylva Fluch kom tvåa 1,1 meter från hål och Britt Bergström trea med 3,5 meter från hål. 

FULLSTÄNDIG RESULTATLISTA

Juniorklass
Ytterligare en nyhet för årets upplaga var att vi hade en juniorklass med 6 härliga juniorer! Fantastiskt roligt med denna klass och vi hoppas få se fler juniorer på våra tävlingar framöver. I enlighet med Riksidrottsförbundet och Svenska Golfförbundets riktlinjer för barn- och ungdomsidrott väljer vi att inte presentera resultatlistan för juniorklassen då alla deltagare inte var över 13 år.