På gång just nu!

Vinterträning på Troxhammar IndoorGolf startar i januari, läs mer här

En starkare juniorverksamhet!

Vi vill att varje junior som deltar och utvecklas inom juniorverksamheten ska fortsätta vara golfare genom hela livet. Genom en blandning av attraktiv golfträning och ett engagerat ledarskap ska vi ge varje ung golfare möjlighet att utvecklas inom golfen efter sina förutsättningar och ambitioner. Framförallt ska vi ha roligt!

Sedan en tid tillbaka verkar vi för att utveckla ett nära samarbete mellan Mälarö GK Skytteholm och Troxhammar GK. Från och med 2021 bedrivs all juniorverksamhet av en sammanslagen juniorkommitté. Varje säsong intensifieras samverkan med ett samordnat träningsupplägg, aktiviteter och ett gemensamt ledarskap. Syftet är att stärka hela verksamheten för att befintliga juniorer ska fortsätta utvecklas men även för att locka nya juniorer till oss. Ett starkt samarbete mellan klubbarna är en naturlig utveckling mot framtiden och ger juniorverksamheten fantastiska förutsättningar för att vara välmående och attraktiv!

Varmt välkommen till juniorverksamheten på Mälarö GK Skytteholm och Troxhammar GK!

Sportadmin - för anmälan och kommunikation

Från och med säsongen 2022 använder vi oss av verktyget Sportadmin för anmälan till träning och för all kommunikation gällande träningsgrupper, läger och andra aktiviteter.

Vid anmälan är det därför viktigt att ni fyller i rätt kontaktuppgifter till junior och målsman för att inte missa något!

Vi önskar även att alla som deltar i våra träningar laddar ned Sportadmins app. Genom appen kommer ni kunna ta del av schema, utskick och anmälan/frånvaro till träning. 

Betalning av träningsavgift sker nu direkt i samband med anmälan, så nu slipper vi fakturor i efterhand!

Anmäl dig här!

Kontakt

Britt Bergström
Ordförande
Rasmus Ljungberg
Juniorkommittén
Mia Widell
Juniorkommittén
Anders Lennerman
Juniorkommittén
Johan Dohlvik
Juniorkommittén
Robert Larsson
PRO - Utbildningsansvarig
Viktor Jansson
PRO - Mälarö
Mikael Hällgren
PRO - Troxhammar
Johan Eriksson Tapper
Administrativt ansvarig