Dagens lunch

Välkommen till Skytteholm Golfrestaurang

 

 


Vecka 20

måndag

Nötfärsbiffar serveras med inlagd gurka, sockrade lingon, råstekt potatis och gräddsås

Bakad sejfilé serveras med råstekt broccoli, Sandefjord sås, rädisa och dillgurka

tisdag

Krämig pasta med bacon serveras med semitorkad tomat, rostad paprika och parmesan

Bakad sejfilé serveras med råstekt broccoli, Sandefjord sås, rädisa och dillgurka

onsdag

ECC märkt kycklingfilé serveras med saltrostad potatis, glaserade betor, sotad kål och ramslöksbuljong

Bakad sejfilé serveras med råstekt broccoli, Sandefjord sås, rädisa och dillgurka

torsdag

Schnitzel serveras med kaprissmör, citron, friterad ansjovis, smörstekt potatis och skysås

Kallröktlax serveras med dillstuvad potatis, citron, råhyvlade primörer, riven pepparrot och dill

fredag

Bakad flankstek serveras med ramslökmajonnäs, råstekt potatis, glaserade persiljerötter och skysås

Kallröktlax serveras med dillstuvad potatis, citron, råhyvlade primörer, riven pepparrot och dill

lördag

Lördag och söndagar har vi en dagens lunch, denna presenteras på tavlan i restaurangen 

söndag

Lördag och söndagar har vi en dagens lunch, denna presenteras på tavlan i restaurangen 

Veckans vegetariska

Står skrivet på tavlan i restaurangen

 

Dagens lunch serveras mellan 11-15 måndag till söndag

Salladsbuffé, dagens soppa, Skytteholms bakat bröd och kaffe ingår i priset

Vissa mindre förändringar av menyn kan förekomma