Rangen öppnar!

Publicerat: 2022-05-03 16:12 - Skrivet av Johan Tapper

Onsdag den 4 maj klockan 09:00 öppnar äntligen rangen för säsongen, nu med nytt betalsystem och nya bollar.

Nu kan du välja mellan flera olika betallösningar på rangen på Mälarö och Troxhammar. Vi rekommenderar att använda den nya appen men det går också bra att betala med kort eller swish.

Tidigare har vi sålt bollkort laddade med ett visst antal hinkar, med det nya systemet laddar du på ditt konto med ett värde som därefter räknas av beroende av vilken storlek du väljer på din hink. Du kan välja mellan 3 olika storlekar på hinken 20, 40 eller 60 bollar.

Så här fungerar det!
Du börjar med att ladda ned appen GolfMore. Därefter loggar du in med ditt golf-id och det lösenord du använder på MinGolf. Inne i appen kan du sedan ladda på ditt konto med ett värde som sedan räknas av när du hämtar ut en hink på vår range, det går också bra att fylla på värdet i våra receptioner. Via appen kan du löpande se hur mycket värde du har kvar och enkelt fylla på med mer när du vill. Du kan precis som tidigare använda värdet på Mälarö och Troxhammars range. 

Vid varje laddning tillkommer en bonus i form av ett extra värde enligt nedan:
300 kr ger 30 kr extra
500 kr ger 75 kr extra
1000 kr ger 300 kr extra
2500 kr ger 1200 extra

Hinkarna har följande pris:
20 bollar kostar 30 kr
40 bollar kostar 40 kr
60 bollar kostar 55 kr

Hur gör jag för att få ut bollar?
När du står vid bollmaskinen placerar du först en hink vid utsläppet och väljer därefter betalmetod på displayen, välj hinkstorlek och följ därefter instruktionerna. 
Se manual här (PDF)

Jag har ett bollkort sedan tidigare, vad händer med det?
Det kan du fortsatt använda! Om du har ett bollkort sedan tidigare år eller har köpt ett nytt nyligen så kommer kortet att justeras från att tidigare innehåll ett antal hinkar till att laddas om med ett värde. Antal kvarstående hinkar på ditt kort den 2 maj har multiplicerats med 40 kr och gett dig ditt nya värde. Du kan sedan använda kortet till dess att värdet är slut, därefter rekommenderar vi dig att ladda ned appen.