Publicerat: 2024-03-20 11:27 - Skrivet av Johan Tapper

Välkommen på föreläsning om mental träning och regelvandring på 18-hålsbanan. Läs mer här!

Mentalt stark inför golfsäsongen

Välkommen till en föreläsning om hur du stärker dig mentalt från grunden för att höja både ditt spel och ditt välmående till en helt ny nivå. Föreläsare Jenny Hagman.

Du kommer att lära dig grunderna i mental träning och hur du tränar kroppen och sinnet för att behålla lugnet under press.
Du får lära dig hur stress påverkar din teknik och hur du lär dig lösa både din hook, slice, duff och topp med hjälp av en mental, fysisk och teknisk lösning.

Du kommer att få med dig många effektiva och matnyttiga övningar, samt verktyg som du kan använda på golfbanan och i din vardag.

Anmälan och avgift
Anmäl dig på mingolf.se under tävling, sök fram ”Mental träning”, skriv i meddelanderutan ditt namn och Mental träning 13/4. Du kan även klicka här för att komma direkt till bokningssidan.

Kostnaden är 200kr som betalas i samband med anmälan. Anmäl dig senast den 4/4.

Max 50 personer, så först till kvarn gäller.
Platsen är Skytteholms kursgård, lokal Småland, kaffe ingår.

Målgrupp: alla medlemmar 22 år och äldre

Regelvandring på 18-hålsbanan

Det finns säkert några regler som kanske fallit i glömska eller som du har svårt att tolka och behöver hjälp att få klarhet i.
Våra duktiga golfdomare Matz och Peter hjälper dig att svara på alla dessa frågor.

Damkommittén bjuder in till regelvandring vid två olika tillfällen:

- Tisdag den 23 april kl 16-18
- Söndagen den 28 april kl 9-11

Max 20 personer/grupp.

Under regelvandringen tar de upp nya regler. Samt de vanligaste regelhändelserna som kan uppstå på banan från tee till green.

Anmälan och avgift
Anmäl dig på mingolf.se under tävling, sök fram ”regelvandring för medlemmar Mälarö GKS”, välj vilket datum du vill medverka, skriv i meddelanderutan ditt namn, Regelvandring och datum. Du kan även klicka på knappen "anmälan" nedan för att komma direkt till bokningssidan.

Kostnaden är 100kr som betalas i samband med anmälan.

Anmäl dig senast den 16/4, gäller för båda grupperna.

Vi samlas vid klubbhuset den utsatta tiden.

Målgrupp: alla medlemmar