Skytteholm Open 2018

Årets segrare i Skytteholm Open är amatören Daniel Unger från Karlstad GK. Han segrade efter särspel mot det bästa proffset, Emil Othberg från Viksjö. Efter 36 hål var båda 10 under par, med 134 slag.

Daniel är född 1999 och gick ut gymnasiet i våras. Han är fortfarande amatör eftersom han planerar att som så många andra gå på college i USA. Ett stort grattis till Daniel och ett lika stort lycka till i framtiden.

Skytteholm Open hade annars rekord i antalet anmälningar i år, 159 stycken på 120 platser. När anmälningstiden gick ut var hcpgränsen för att få vara med 0.9.

Vi får mycket beröm för banan och Anders och hans gäng gjorde verkligen en hjälteinsatts i år. Efter många varma och torra veckor kom plötsligt några skyfall dagarna innan tävlingen och ändrade förutsättningarna. Men trots det var Mälarö "den bästa bana jag spelat i år" för många av dessa killar.

Ett stort tack till alla funktionärer, sponsorer, Lena & Göte och alla i restaurangen, killarna på banan och alla i receptionen. Årets sponsorer spelade en trevlig Pro/am på måndagen där Planing och Utveckling AB vann tillsammans med spelaren Matthew Hedges från USA.

 

Årets sponsorer:

Entrab, Konsumentföreningen Stockholm, ICA Tappström, TGSL Gruppen, Löfgrens Affärsanalys, Planing och Utveckling i Stockholm AB, SecureLink, Tyger & Sånt, Skytteholm Ekerö

Fotograf Sofia Cederlund