50 miljoner årligen till ungdomsidrotten i Sverige!

Backa vår klubb!

Välj Mälarö GK nästa gång du spelar hos Svenska Spel.
Då är vår förening med och delar på 50 miljoner kronor!

Ditt spel hos Svenska Spel kan ge din favoritförening poäng, som omvandlas i pengar från Gräsroten. 

För er som är medlemmar på Svenska Spel finns möjligheten att stötta era favoritföreningar i landet genom ditt spelande och detta genom något som heter Gräsroten. 

Från och med den 1 januari 2019 finns Gräsroten hos både Svenska Spel Sport & Casino och Svenska Spel Tur. Om du från 2019 spelar i båda bolagen bidrar du med poäng till respektive bolag, men i en gemensam poängpott. Varje krona ger 10 poäng till din favoritförening, eller fördelat på de föreningar du valt. 

Svenska Spel fördelar årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten via Gräsroten och 2018 var exemeplvis Hammarby IF Fotbollsförening som fick mest bidrag - hela 1.557.186:-! Hela 21.785 personer hade Hammarby IF registretade som favoritförening via Gräsroten. 

Vi från Mälarö GK Skytteholm vill tipsa alla er som är medlemmar på Svenska Spel att välja just Mälarö GK Skytteholm som er förening att stödja. 

Så om du som läser detta är medlem på Svenska Spel, logga gärna in och stötta oss via Gräsroten. Tipsa gärna personer i din närhet som kanske också är medlemmar så hjälps vi tillsammans åt att stötta juniorverksamheten på Mälarö GK Skytteholm.

Spela lagom och tack för ditt bidrag till våra juniorer!