Vi söker golfpro!

Golf West Stockholm söker en PGA tränare/egenföretagare till Mälarö GK Skytteholm med huvudansvar för utbildningsverksamheten för våra juniorer på Troxhammar GK och Mälarö GK Skytteholm.

Golf West består av Mälarö GK Skytteholm och Troxhammar GK. Tillsammans har vi 57 hål. (två 18 hålsbanor, en 12 hålsbana och en 9 hålsbana (öppen 364 dagar (stängt på julafton). Anläggningarna är välskötta och ligger på Ekerö utanför Stockholm. Vi har bra träningsområde med driving range och korthålsbanor samt en studio på Troxhammar GK. I klubbhusen på båda anläggningarna finns restaurang/kansli/reception/golfshop och omklädningsrum. Tillsammans har vi idag ca 3.700 medlemmar och vi växer fortfarande.

Vi söker nu en entreprenör, som brinner för att driva och utveckla bägge klubbarnas junior och elitverksamhet samt utveckla sin egen golfträningsverksamhet på Mälarö GK.  Du blir drivande i att tillsammans med klubbarnas Elit och juniorkommitté arbeta fram och genomföra en strategi för att utveckla ungdomsgolfen, då vi i år påbörjat resan att samarbeta mellan klubbarna för att utveckla en gemensam juniorverksamhet. Du skall leda, utveckla och hålla samman arbetet på junior- och elitsidan tillsammans med våra två befintliga tränare på Troxhammar GK. Du kommer också att arbeta som PGA pro på Mälarö GK och utveckla Pro verksamheten med nybörjarutbildning, privatlektioner, gruppträningar samt med Custom Fitting, omgreppning m.m.

Golf West Stockholms skall ge medlemmar och gäster en förstklassig upplevelse både på och utanför golfbanan genom att leverera ”kvalitet i varje del varje dag”. Vårt övergripande mål/kundlöfte är ”Mer än bra golf” och våra ledord är positiv, medskapande, passionerad och professionell. Som entreprenör och egenföretagare är du en del av helheten.

Du har genomfört TU (PGA/SGF:s golftränarutbildning eller liknande) och har dokumenterad erfarenhet från tidigare utbildningsverksamhet inom golfen. Vi söker dig som vill satsa till 110%.

Tjänsten innebär att du är egenföretagare, som arbetar på uppdrag av de båda golfklubbarna och tillsätts snarast möjligt.

Om Du tycker att det låter intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta:

Bengt Erkki, VD Troxhammar Golf AB/Mälarö Golf AB mobil 0760-54 95 15

Din ansökan mailar du snarast till: bengt.erkki@troxhammargk.se