Sommarläger 2020

Nu öppnar anmälan till sommarlägret 2020, välkommen att vara med på vårt roliga och utvecklande sommarläger mellan 15-18 juni!

Kan man inleda sommarlovet på ett roligare sätt? Spela och träna golf, träffa nya golfkompisar samtidigt som man utvecklas till en bättre golfspelare!

Precis som tidigare år vänder det sig till alla juniorer som gillar att spela golf och ha aktiviteter utomhus. Lägret leds av vår PGA Tränare Viktor Jansson tillsammans med juniorer i Team Mälarö.

Lägret är mellan den 15-18 juni under dagtid mellan klockan 9-15, lunch och mellanmål i klubbens restaurang ingår.

Man behöver inte vara medlem i Mälarö GK Skytteholm för att vara med på lägret och det finns inga krav på några förkunskaper. Huvudsaken är att man tycker att det är roligt!

Pris: 1995 kr

Anmälan och Frågor

Anmälan sker här http://www.malarogk.se/se/junior/sommarlager-1

Anmälan till lägret 3-6 augusti sker här http://www.malarogk.se/se/junior/sommarlager-2

För frågor, maila till junior.malarogk@gmail.com.

Vi behöver ha in din anmälan senast söndagen den 7/6.

Unikt för sommarlägret på Mälarö GK är att vi använder oss av "Levla upp"

Bagbrickor i levelsystemet

Tanken med levelsystemet är att i små steg närma sig, i första läget, det gröna kortet (körkort i golf), vilket innebär att du får spela på den ”stora banan”. Därefter ger det dig chansen att ta dig vidare i handicapsystemet.

Vi har kombinerat grundtanken som finns i Svenska Golfförbundets golfäventyr tillsammans med Kristianstad GK:s levelsatsning med det som många barn och ungdomar sysslar med idag, nämligen att ”levla” (att gå upp en nivå) i dataspel.

Vi har skapat 6 färdighetsnivåer (bagbrickor) och gett dessa olika färger. Varje nivå har fyra levels på varje bricka. För tre av dessa levels ska juniorerna spela sig till ett godkännande eller det vi kallar ”tummen upp”. På level 4 gäller det att behärska olika golftekniker, dvs putt, chip, pitch, bunker och fullsving, för att på så sätt erövra den sista tummen i levelsystemet.

Alla deltagare på sommarlägret får bagbrickor första dagen.