Läs mer

Bäste medlem i Mälarö GK,

Vi lever alla i en väldigt omtumlande tid. Osäkerheten om vad som händer framåt är stor och oförutsägbar.

Som väderleksutsikterna ser ut är inriktningen att öppna 18-hålsbanan på Mälarö nästa helg (28:e mars) och Troxhammar till påsk. Våra duktiga krögare Lena och Göte har redan öppnat krogen på Mälarö. Troxhammars nye krögare Joel planerar att öppna Troxhammar Krog i anslutning till öppnandet av banorna. Planen är också att restaurang-utbyggnaden på Troxhammar skall kunna öppnas runt 1 maj.

Vi tror att golf kommer att vara en av de sysselsättningar som är lämpligt att utöva i tider som dessa. Vi ser att det är fortsatt mycket spel på vår 9-hålsbana vilket är väldigt roligt. 

Vi planerar att öppna all vår verksamhet enligt plan, givet att inte väderförutsättningarna förändras eller att myndigheterna kommer med ändrade förhållningsregler.

Vi följer alla myndighetsregler som ett minimum, dvs vi förutsätter att alla våra anställda och samarbetspartners, samt alla som besöker oss är fullt friska och inte känner några symptom. Vi uppmanar alla att inte besöka oss vid sjukdom eller andra symptom och att stanna hemma två dagar extra efter att ni blivit friska, samt att hosta/nysa i armvecket och vara noga med handhygienen.

Utöver dessa för oss alla självklara förhållningssätt planerar vi för fler förebyggande åtgärder. Årsmötet som skulle hållas den 24 mars skjuts upp och styrelsen återkommer med en ny kallelse. Seniormötet som också skulle ägt rum den 24 mars ställs in helt. Seniorbrev med all mötesinformation mailas ut på måndag den 23 mars. Krogen på Mälarö har tillfälligt tagit bort salladsbuffén och salladen serveras istället direkt på tallriken. Handdesinfektion är utplacerade i restaurangen och Lena och Göte erbjuder matlådor att ta med hem för den som önskar. Våra gemensamhets-utrymmen, omklädningsrum och toaletter städas regelbundet med desinfektionsmedel och frekvensen kommer att höjas markant. 

Vi har full respekt för dig, som av olika anledningar vill vara extra försiktig. Det kommer finnas möjligheter till tidsbokning, betalning och ankomstmarkering utan att besöka receptionen.

Då vi följer myndigheternas rekommendationer innebär det att vår planering kan komma att förändras. Vi kommer löpande hålla er ajour med eventuella förändringar. Har ni frågor eller förslag, maila gärna kansli@malarogk.se. 

Fortsätt att njuta av golf och god förtäring hos oss med ömsesidig hänsyn och respekt från alla parter. Vi är alla viktiga!

/Styrelsen

Kommentarer

Fler artiklar

Namn Datum
Läs mer 2020-03-20
Restaurangen öppen! 2020-03-02
Tidningen Svensk Golf 2020-02-09
Vintergolf på 9-hålsbanan 2020-02-09
18-hålsbanan stängd 2019-11-13