Landslagsmannen Erik Rengardt

Efter sina upprepade succéer på Junior Masters Invitational (JMI) touren blev vår junior Erik Rengardt uttagen att representera Sverige i Quadrangular Nordic Match på Öijareds GK. Fyrlagsturneringen bestod av Sverige, Kanada, Finland och Estland som mötte varandra över tre dagars matchspel.

Det svenska laget bestod av Hugo Stark (Halmstad GK), Malte Lindell (Landeryds GK), Alexander Lindström (Ringenäs GK) och vår egna representant Erik Rengardt (Mälarö GK). Tränare för laget var Mikael Detterberg Imstedt och Martin Olsson.

Så hur gick det då för Erik och Sverige? Med två segrar och en oavgjord match var Erik en stark bidragande faktor till att Sverige gick obesegrade genom turneringen och slutade på en första plats, 0,5 poäng före tvåan Estland, följt av Finland och slutligen Kanada.

Grymt jobbat Sverige i allmännhet och Erik Rengardt i synnerhet, fantastiskt kul tycker vi på Mälarö GK Skytteholm!