Golfens dag 26 maj

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige.
Vi på Mälarö Golfklubb kommer ha öppet hus klockan 10 - 14 med aktiviteter för gamla och nya golfare, vuxna som barn.
Passa på att ta med dig vänner och familj som vill prova på golf och ha en rolig dag tillsammans ute på Mälarö GK.

Golfens dag är ett perfekt tillfälle att besöka en golfklubb och prova på idrotten som lockar nästan en halv miljon svenskar. Vi på Mälarö GK bjuder denna dag in alla som är nyfikna på golf för att få möjlighet att testa på golfens olika delar, umgås och ta del av klubbens aktiviteter och medlemserbjudanden.
Du behöver inte ha någon egen utrustning – Klubbor och bollar finns att låna.

För dig som redan spelar golf. Ta med dig vänner, grannar, släktingar och arbetskamrater och upplev golf tillsammans den 26 maj!

TIDSCHEMA GOLFENS DAG:

• Kl 10:00 Golfens dag öppnar
  • Kl 10:00-14:00 Prova-på-golf på rangen. Vår tränare Niklas Bruzelius tillsammans med några från Elitlaget kommer vara på plats och ge lite tips!
  • Kl 10:00-13:00 Utmaningar och aktiviteter på puttinggreenen.
  • Kl 10:00-14:00 Spela golf på vår 6-hålsbana. Klockan 13:00-14:00 kommer några av våra juniorer finnas på plats och utmana på närmast hål!
  • Kl 11:00-14:00 Prova på Golfäventyret - för alla barn och deras familjer! På övningsfältet kommer vi ha äventyrsgolf, en 30 meters bana och en 50 meters bana. Bjud med farfar, mormor eller kompisen och spela några hål tillsammans!
  • Kl 12:00-14:00 Gå ut och spela några hål på vår 9-hålsbanan tillsammans med en fadder.
  • Shopen är öppen hela dagen med bra erbjudanden.
  • Personal kommer finnas tillgänglig under hela dagen för att svara på frågor om golfklubben, medlemskap och kurser/nybörjarkurser osv.
    Vi kommer även ha representanter från våra olika kommittéer på plats som kan berätta om klubbens aktivteter och tävlingar mm.
  • Kl 14:00 Golfens dag avslutas

Välkomna!