Syfte med Seniorkommittén 55+

Seniorkommittén arbetar för att uppmuntra klubbens seniorer att bedriva och utveckla sitt golfspel, skapa social samhörighet samt stödja klubb och anläggning.
För seniorer som söker golfutmaningar arrangerar vi ett antal säsongtävlingar där man tävlar inviduellt mot andra seniorer och ett antal lagtävlingar där vi som klubb möter andra klubbar.
För seniorer som söker kontakt med andra seniorer i klubben arrangerar vi förutom lottade lagtävlingar som scramble även ett antal resor där vi tar oss till ett andra golfbanor, tävlar och umgås.
Inom seniorgruppen har vi även en seniorstryrka som hjälper till att hålla banan i toppskick. Seniorstyrkan utför arbeten som ligger lite utanför banpersonalens ordinarie uppgifter och som ger förbättringar och utveckling.
Information om tävlingar, aktiviteter m.m. hittar du här på seniorernas hemsida. Här kan du läsa allt som berör Seniorer 55+. Informationen är upplagd på följande sätt;

Seniorprogram 2020

Seniorprogrammet är samanställning av planerade tävlingar och aktiviteter under säsongen 2020. Programmet presenteras på Seniorernas uppstartmöte i april. Seniorprogrammet är ett PDF-dokument som kan laddas ned via en länk här på hemsidan.

Seniorbrevet

Seniorbrevet är samanställning av aktuell information. Vad som är på gång men även lite om vad som hänt. Brevet som är ett PDF-dokument levereras i mail till alla 55+ medlemmar. Räkna med 6 – 7 brev under säsongen. Brevet kan även laddas ned via en länk här på hemsidan.

Seniorernas hemsida 2020

Här på hemsidan hittar du detaljinformation om respektive tävling och aktivitet. Gå in under lämplig länk så får du en beskrivning av aktiviteten, resultatuppföljning av säsongstävlingar, regler m.m.

Mälarö GK Skytteholm Seniorkommitté