Seniorer 55+

Syfte med Seniorkommittén 55+, skall uppmuntra klubbens seniorer att bedriva och utveckla sitt golfspel samt att skapa social samhörighet och även att stödja klubb och anläggning. På de här sidorna kan du läsa allt som berör Seniorer 55+.

Nyhet Uppdaterad 2019-06-13

Hej alla seniorer!

Nytt år kan också innebära nyheter. I år vill vi förstärka vår information till alla seniorer över 55 år. Vår målsättning är att vid ett antal tillfällen per år skicka ut ett seniorbrev till alla våra seniorer. I brevet ska du få information om vad som är på gång men också en liten tillbakablick på vad som hänt. På detta sätt vill vi att alla ska känna sig delaktiga i vår härliga seniorgolf.

Seniorbreven hittar du i rutan till vänster.
Hälsningar,
Seniorkommittén

"Resa för dagen 22:a augusti"

Välkoma att följa med till Viksjö GK.
Första start kl 12.00.
Priset för greenfee är 350 kr.
Lunchen är tillgänglig 11-15, (alltså före spel) har man en greenfee kan man köpa en lunchkupong för 90 kr (ord pris 110).
Spelformer återkommer vi till senare.
Plats för 28 deltagare, först till kvarn, som vanligt!
Infoga Golf-id till anmälan.
Anmälan till: sten.yngborn@hotmail.com

Ny Tävling ECLECTIC 55

REGLER ECLECTIC 55 och ÖVRIGT hittar du under fliken på högersida.

Konopisteresan

Det var 24 "gubbar" som spelade golf under 4 dagar med bra golf väder.
Solen sken och uppemot 17- 18 grader varmt. Golfen gick bra för de flesta men sämre för en del.
Golftävlingen vanns av Gurra Horn med 219 slag ,tvåa blev Bengt Carlström (222 slag) och trea Jan Olsson (223 slag).
Hela resultatet kan du se >>här<<.