Seniorer 55+

Syfte med Seniorkommittén 55+, skall uppmuntra klubbens seniorer att bedriva och utveckla sitt golfspel samt att skapa social samhörighet och även att stödja klubb och anläggning. På de här sidorna kan du läsa allt som berör Seniorer 55+.

Nyhet Uppdaterad 2019-09-24

Hej alla seniorer!

Nytt år kan också innebära nyheter. I år vill vi förstärka vår information till alla seniorer över 55 år. Vår målsättning är att vid ett antal tillfällen per år skicka ut ett seniorbrev till alla våra seniorer. I brevet ska du få information om vad som är på gång men också en liten tillbakablick på vad som hänt. På detta sätt vill vi att alla ska känna sig delaktiga i vår härliga seniorgolf.

Seniorbreven hittar du i rutan till vänster.
Hälsningar,
Seniorkommittén

INBJUDAN TILL KONOPISTE GOLF RESORT

19-24 april 2020 blir det en vår-resa för klubbens seniorer till Konopiste Golf Resort i Tjeckien. Ett utförligt program finns i inbjudan som du finner i nedanstående länk.

Det finns 24 platser och det är "först till kvarn" som gäller.

”Konopiste 2020”

HERRARNAS HÖSTRESA

Årets resa gick av stapeln 11–13 september. Vi var 20 spelare som första dagen besökte Jönåkers GK för att sedan fortsätta till Finspångs GK där vi spelade kommande två dagar. Finspångs GK har en trevlig stugby där vi hyrt alla tio husen och promenaden från stugby till klubbhus och första tee är under hundra meter.

Vi hade tre härliga golfdagar på banor som höll bra standard men de gick förstås inte att jämföra med vår hemmabana. Golfspelet var som alltid av varierande kvalité. Ena dagen en bra score och nästa dag blev man besviken igen.

Bäst var Kenneth Lundqvist som blev totalsegrare före Tage Erixon, Pelle Nygren, Sten Yngborn och på femte plats Ulf Nilsson. Sista speldagen hade vi flera extratävlingar och då höll Johnny Ödén sig framme och besökte prisbordet vid flera tillfällen.

Tack alla ni som var med på årets mycket lyckade höstresa. / Kjell Sjöbeck

"Resa för dagen 22:a augusti"

Välkoma att följa med till Viksjö GK.
Första start kl 12.00.
Priset för greenfee är 350 kr.
Lunchen är tillgänglig 11-15, (alltså före spel) har man en greenfee kan man köpa en lunchkupong för 90 kr (ord pris 110).
Spelformer återkommer vi till senare.
Plats för 28 deltagare, först till kvarn, som vanligt!
Infoga Golf-id till anmälan.
Anmälan till: sten.yngborn@hotmail.com

Ny Tävling ECLECTIC 55

REGLER ECLECTIC 55 och ÖVRIGT hittar du under fliken på högersida.

Konopisteresan

Det var 24 "gubbar" som spelade golf under 4 dagar med bra golf väder.
Solen sken och uppemot 17- 18 grader varmt. Golfen gick bra för de flesta men sämre för en del.
Golftävlingen vanns av Gurra Horn med 219 slag ,tvåa blev Bengt Carlström (222 slag) och trea Jan Olsson (223 slag).
Hela resultatet kan du se >>här<<.