Seniorer 55+

Syfte med Seniorkommittén 55+, skall uppmuntra klubbens seniorer att bedriva och utveckla sitt golfspel samt att skapa social samhörighet och även att stödja klubb och anläggning. På de här sidorna kan du läsa allt som berör Seniorer 55+.

Höstresa för H 55 + (Resan är fulltecknad).

Välkommen till Orresta och Enköping 12 till 14 september
I år går klubbens höstresa för herrar H 55+ till två anläggningar i Enköpingstrakten, Sveriges närmaste stad. Vi startar på onsdagen på Enköpings GK och fortsätter sedan för de två avslutande rundorna 13 och 14 september på Orresta Golf & Konferens där vi också övernattar i enkelrum.

I Enköping startar vi med lunch kl. 11.30 den 12 september. Fikapaus efter nio hål och sedan transport till Orresta som ligger bara ett par mil bort mot Västerås. Här blir det 3-rättersmiddag på kvällen och övernattning i enkelrum. Efter frukostbuffé blir det golfspel och på kvällen åter en 3-rättersmiddag. Frukostbuffé på fredagen och avslutande finalspel.

Samåkning sker med egna bilar.

Priset blir ca 3 500 kr för boende två nätter, två frukostar, en lunch och två middagar och en fikapaus första dagen. Starttider och spelform meddelas senare.

Till detta härliga golfäventyr har vi 15 platser. Först till kvarn gäller.

Hör av dig till Per-Eric Lannhagen om du har några frågor och anmäl dig även till honom senast den 6 juli direkt mer mejl per-eric.lannhagen@telia.com. Ange ditt golfid och sätt in 500 kr i anmälningsavgift på kontot i Swedbank 8327 9 964791881 3.

Ringer gör du på 08 89 94 91.

Välkommen till härlig höstgolf och kamratlig samvaro!

Konopiste

24 st "gubbar" hemma efter att ha njutit av bra väder, golf och utflykt till Konopiste slott.

Golfen vanns av Björn Svensson på 213 slag ,två blev Sten Yngborn på 218 slag och trea Kjell Sjöbeck på 223 slag.
Hela resultat listan kan du se > här < .

Det är nu dags att anmäla sig till Matchcupen.
Öppen för damer 55+ och herrar 55+
Det gör du genom att skicka ett mail till per_olov.bergstrom@telia.com,
eller ett SMS till 0706193433.

Startavgiften är 80 Kr och betalas i receptionen innan du spelar din första match.
60 Kr av startavgiften går till prispengar

Anmälan ska vara inne före den sista April.
Vi kan max vara 64 stycken så anmälningsordningen kommer att vara det som avgör om det blir överanmälningar.
Tävlingsbestämmelser samt matchstegar hittar du Mälarö`s hemsida under
 Klubbverksamhet - Seniorer 55+ - matchcupen.

Höstmöte mot Saltsjöbaden GK

Eftersom vårmatchen blev inställd pga våra motståndare inte fick ihop ett lag, blev höstmötet en ren vänskapsmatch utan
någon pokal i spel.
I strålande väder väder och fin bana lyckades vi 12 gubbar vinna med 13-11. Inte ofta vi vinner på deras hemmaplan!

Nästa år hoppas vi på att det blir både hemma och bortamatch

Lyckad höstresa med H 55-gänget.

I början av september styrde ett glatt gäng gubbar från Mälarö GK kosan norr ut. Först blev det Edenhof
som ligger i vacker skogsterräng cirka 2 mill norr om Uppsala. Segrare första dagen blev Lasse Janryd.
Därefter en snabb förflyttning till Söderby Golf som ligger på vägen mellanUppsala och Enköping. Här inkvarterades vi
på Söderby Lodge i bekväma enkelrum. Sedan följde två dagar med spel från blå respektive guld tee.
Totalsegrare blev Bengt Pettersson.

Hela resultatlistan.

Bengt Pettersson     230