Åda Golf & Country Club Onsdag 11 sept till torsdag 12 sept 2019

DATUM: Onsdag 11 sept till torsdag 12 sept 2019.

RESMÅL:  Åda Golf & Country Club, på vägen till Trosa. Vi åker i egna bilar, du ordnar själv med vem du åker.

BOENDE:  Golfklubbens stugor, i dubbelrum om du inte angett annat på din anmälan.

GOLF:  Vi spelar 9 hål slaggolf på onsdagsförmiddagen, därefter 3-mannascramble på eftermiddagen samt på torsdagen.

PRISBORD:  Britt ordnar pris för 9-hålsrundan, 1-3 pris. Du köper ett paket värt 150 kr på valfritt tema, men jag skulle uppskatta om vi kan undvika alkohol, då det kan ställa till    lite problem vid prisutdelningen (har att göra med klubbens alkoholtillstånd).

PRIS:  2450 kr. Tillkommer 300 kr för enkelrum. Golfbil med sjukintyg kostar 250 kr annars 400 kr.

FÖLJANDE  INGÅR:  Golf två dagar och boende i dubbelrum. Lunch, trerättersmiddag. Frukost och lunch på torsdagen. Start kit, scoreinmatning.

ANTAL DELTAGARE:  Max 30 deltagare. Som vanligt gäller ”först till kvarn”.

ANMÄLAN / BETALNING:  Anmälan senast 18 juni på mail med golf-ID och rumskompis till brittebergstrom@gmail.com samt 500 kr i anmälningsavgift till SEB 56940783539.  Slutbetalning senast 31 augusti 2019 på samma konto. Kom ihåg att ange vem betalningen avser.
 Välkommen med din anmälan!
  Seniorkommittén / Britt