Ny! Sommarläger 2020 augusti

Nu öppnar vi anmälan till ett sommarläger i augusti 2020, välkommen att vara med på vårt roliga och utvecklande sommarläger mellan 3-7 augusti!

För att erbjuda en rolig avslutning av sommaren så arrangerar vi ytterligare ett läger i slutet av sommarlovet? Spela och träna golf, träffa nya golfkompisar samtidigt som man utvecklas till en bättre golfspelare!

Sommarlägret vänder sig till alla juniorer som gillar att spela golf och ha aktiviteter utomhus. Lägret leds av vår PGA Tränare Viktor Jansson tillsammans med juniorer i Team Mälarö.

Lägret är mellan den 3 - 7 augusti under dagtid mellan klockan 9-15, lunch och mellanmål i klubbens restaurang ingår.

Man behöver inte vara medlem i Mälarö GK Skytteholm för att vara med på lägret och det finns inga krav på några förkunskaper. Huvudsaken är att man tycker att det är roligt!

Pris: 1995 kr

Under lägret kommer vi att ha väldigt kul! Vi kommer att träna och spela mycket golf. För att göra träningen roligare har vi utvecklat vårt övningsområde och använder oss av att "Levla upp" - ett sätt att i små steg närma sig Grönt kort eller att vidareutveckla sin golf.
Ta med golfutrustning samt kläder för att vara utomhus hela dagen. Tänk på vattenflaska, solskydd, keps, regnkläder m.m. beroende på väderprognos.

Med hänsyn till COVID-19 har vi vidtagit åtgärder under lägret för att minimera risken för smittspridning både inom gruppen, men också mot övriga spelare som rör sig på klubben. Det innebär att vi kommer hålla gruppen för sig själv på övningsområdet och att lunch och mellanmål intas utomhus i ett tält. All tid spenderas utomhus och vi har gott om utrymme att vara på. Är barnen sjuka skall de självklart stanna hemma.

Frågor:

För frågor, maila till junior.malarogk@gmail.com. eller kontakta ansvarig tränare Viktor Jansson viktor.jansson@malarogk.se, telefon: 076-3040800

Varmt välkomna!

Anmälan nedan.