Satsningslag Mälarö

Ledare på sommarläger

Nu är det hög tid att anmäla sig som ledare till våra sommarläger. Ni har fått mer information om hur ni går tillväga på mejlen. Hör av er till Johan om ni inte fått detta. johan@troxhammargk.se

Träningen för satsningslagen på Troxhammar är igång!

Träning sker enligt följande:

Måndagar - 18.00-19:30

Onsdagar - 18.00-19.30

Mycket av kommunikationen inom satsningslagen sker via WhatsApp, hör av dig om du inte finns med i gruppen!

Informationsträff

Inför säsongsstarten arrangerades en digital informationsträff.

Längst ned på sidan finns presentationen i PDF-format.

Informationsträffen spelades in och går att titta på i efterhand, länk har skickats ut till alla som anmält sig till Satsningslagen. Har du inte mottagit länken? Kontakta johan@troxhammargk.se

SGDF aktiviteter

Stockholms Golfförbund arrangerar under säsongen flera olika typer av roliga aktiviteter, vi har samlat information om dessa på separat sida. Klicka här för att läsa mer >> (kommer snart)

Tävlingar 2021

Barn och ungdomar födda 2002 eller senare får från och med 28 april spela enstaka tävlingar utomhus. Detta enligt nya besked från Folkhälsomyndigheten (FHM). Tävlingarna ska genomföras lokalt eller med begränsat resande. Det är med andra ord fortfarande av stor vikt att de allmänna råden för att begränsa smittspridningen efterföljs.

Rekommendationer för golfen: SGF avråder fortsatt Golfsverige från att arrangera tävling för spelare födda 2001 eller tidigare, men enstaka tävlingar för personer födda 2002 eller senare undantas från den starka tävlingsavrådan. Det innebär:

✓ Golfklubb/golfdistrikt kan arrangera tävlingar för personer födda 2002 eller senare med deltagare från samma distrikt.
✓ Arrangerande klubb avgör om tävlingen ska spelas enligt ordinarie regler för golfspel eller enligt den Covid-19-relaterade vägledningen för regler för golfspel.
✗ Dessa juniortävlingar kommer inte att ingå i SGF Golf Ranking.

OBS! Skärpta lokala rekommendationer kan förekomma och gäller då i första hand.

Se status för årets förbundstävlingar

Dokumentbank

Överenskommelse >> (kommer snart)

Riktlinjer rangekort >> (kommer snart)