Golfäventyret

Söndag den 16 maj välkomnar vi alla anmälda barn till årets säsong med Golfäventyret! Nedan presenteras mer information för de som har anmält sig till Mälarö.

Träningstider

Grupp Omfattning Träningstid
Grupp 1

V19-23            V33-37

Söndagar                  09:00-10:00

Grupp 2 V19-23            V33-37 Söndagar                  10:00-11:00

Informationsträff

Inför säsongsstarten arrangerades en digital informationsträff.

Längst ned på sidan finns presentationen i PDF-format.

Informationsträffen spelades in och går att titta på i efterhand, länk har skickats ut till alla som anmält sig till Golfäventyret. Har du inte mottagit länken? Kontakta johan@troxhammargk.se

Golf-ID

De juniorer som inte sedan tidigare har ett Golf-ID kommer att få det. Mer information kommer automatiskt att skickas till juniorerns föräldrar.

• Golf-ID ger ingen automatisk spelrätt på våra stora banor, för det krävs ett medlemskap.
  • Golf-ID krävs för att kunna registrera det gröna kortet.
  • Golf-ID används för att säkerställa uppdaterade kontaktuppgifter till junior och förälder.
  • Golf-ID skapar förutsättning för att vi som förening kan hålla koll på statistik och uppföljning.

Mervärden

Att vara junior i träning hos Mälarö och Troxhammar medför flera mervärden, bland annat:

• Rabatt på rangekort - vi återkommer med mer information
  • Rabatterade lunchpriser - upp till 18 år, bara på vardagar
  • Träningsutrustning för utlåning
  • Kostnadsfritt spel på våra korthålsbanor med vuxen närvaro

Deltagaravgift
Att delta på Golfäventyret kostar 1295: -

Deltagaravgiften betalas via faktura som skickas ut före sommaren.
Alla barn får kostnadsfritt delta på 2 tillfällen för att prova på.                                                Klubbor finns för kostnadsfri utlåning och alla barn får ett eget Golfäventyret häfte.