Greenfee Mälarö GK Skytteholm

Helgfri vardag Lör, sön, helg

9-hålsbanan 200 kr 220 kr
18hål på 9-hålsbanan    350 kr 370 kr

Om ni vill spela två varv på 9-hålsbanan måste ni boka två varv på Min Golf. Boka gärna med lite marginal så ni är säkra på att hinna ut till rond nummer två.

Junior (född 1999 eller senare) betalar halv greenfee

Gäst till medlemsrabatt
Gäller endast på full ordinarie greenfee och kan ej kombineras med andra rabatter/ erbjudanden.
18-hålsbanan 200 kr
9-hålsbanan 50 kr

PRISER 2019   Med spelrätt
VAGNHYRA
Hyra vagn (3-hjuling m korg) 50 kr 25%
Årshyra vagn (gäller även Troxhammar GK) 500 kr 25%

POLLETT (42 bollar) 40 kr 25%
10-kort 340 kr 25%
20-kort 570 kr 25%
50-kort 1 250 kr 25%

GOLFBIL  18-hål
Medlem eller gäst med tillstånd 350 kr 25%
Gäst 400 kr
GOLFBIL 9-hål
Medlem eller gäst med tillstånd                   175 kr  25 %
Gäst                   200 kr

Greenfee
Gästande spelare ska erlägga greenfee innan spel påbörjas och greenfee löses i receptionen när receptionen är öppen. När receptionen är stängd men restaurangen är öppen går det bra att erlägga sin greenfee uppe i restaurangen. Övriga tider sker inskrivning i greenfeeboken och kontant betalning i klubbhusets nedre plan med självbetjäning, går även att Swisha pengarna. Se info i klubbhuset. Spelare som ertappas på banan utan erlagd greenfee avvisas och är skyldig att erlägga greenfee med dubbel avgift. Spelare som ej erlagt avgift rapporteras även till hemmaklubben.

Avbokning
Om Ni inte avbokar er starttid utgår en avgift motsvarande gällande greenfee per spelare i bollen. Den totala avgiften faktureras endast en spelare i bollen.